ARROZ CON LEITE FRESCO PASTEURIZADO PARA PEQUENOS E GRANDES
ELABORACIÓN EN 20 MINUTOS.
INGREDIENTES PARA 6 COMENSAIS :
- 1 I ½ TAZA DE ARROZ .
- 6 TAZAS DE AUGA .
- 3 TAZAS DE LEITE FRESCO PASTEURIZADO
"GRANXA MOREIRA" .
- PIZCA DE SAL .
- AZUCRE E CANELA (EN PÓ OU RAMA) O GUSTO.
- UNHA POUCA RAYADURA DE LIMÓN.
ELABORACIÓN :
1. QUENTAR A AUGA CA CANELA EN RAMA,CA RAYADURA DE LIMÓN E UNHA PIZCA DE SAL,CANDO FERVA, AGREGAR O ARROZ E AGARDAR ATA QUE ESTÉ BEN COCIDO.
2. QUENTAR PREVIAMENTE AS 3 TAZAS DE LEITE FRESCO.
3. UNHA VEZ QUE O ARROZ ESTE VEN COCIDO E BLANDIÑO, AGREGAR O LEITE FRESCO TIBIO CO AZUCRE DILUIDO NEL, E CONTINUAR COCIÑANDO O AROOZ ATA QUE TORNE CREMOSO
- PRA SERVILO PODESLLE POÑER UNHA PIZCA DE CANELA EN POLVO OU MOLIDA PRA DAR MAIS SABOR OU SIMPLEMENTE PRA DECORAR.