Inicio
Yogur
Coñecenos
Servizo de repartos
Ferias/Eventos
Recetas
Onde atopar-nos
Contacto
Álbum de fotos
Proyección de imágenes

 ARROZ CON LEITE FRESCO PASTEURIZADO PARA PEQUENOS E GRANDES 


  ELABORACIÓN EN 20 MINUTOS.
 
 

 INGREDIENTES PARA 6 COMENSAIS :
 

     - 1  I ½ TAZA DE ARROZ .

     - 6 TAZAS DE AUGA .

     - 3 TAZAS DE LEITE FRESCO PASTEURIZADO
        "GRANXA MOREIRA" .

     - PIZCA DE SAL .

     - AZUCRE E CANELA (EN PÓ OU RAMA) O GUSTO.

     - UNHA POUCA RAYADURA DE LIMÓN.
 

 ELABORACIÓN :
 

 1.    QUENTAR A AUGA CA CANELA EN RAMA,CA RAYADURA DE LIMÓN E UNHA PIZCA DE SAL,CANDO FERVA, AGREGAR O ARROZ E AGARDAR ATA QUE ESTÉ BEN COCIDO.

 2.   QUENTAR PREVIAMENTE AS 3 TAZAS DE LEITE FRESCO.

 3.   UNHA VEZ QUE O ARROZ ESTE VEN COCIDO E BLANDIÑO, AGREGAR O LEITE FRESCO TIBIO CO  AZUCRE DILUIDO NEL, E CONTINUAR COCIÑANDO O AROOZ ATA QUE TORNE CREMOSO

 - PRA SERVILO PODESLLE POÑER UNHA PIZCA DE CANELA EN POLVO OU MOLIDA PRA DAR MAIS SABOR OU SIMPLEMENTE PRA DECORAR.
GRANXA MOREIRA S.C. | CONTACTO 660774917  |  pedidos@granxamoreira.es